Over ons

Welkom op Briqvillesluggers, dé blog over moderne interieur voor villa’s. Ik wil door middel van deze blog u op de hoogte houden van alle trends op het gebied van moderne interieurs voor villa’s.

Ik ben Dingena Feij, 24 jaar oud geboren in Amsterdam en ben al zolang ik me kan herinneren bezig met interieur, mode en alles wat daarbij komt kijken. De laatste tijd houd ik mij steeds meer bezig met interieur en binnenhuisarchitectuur. Ik ben vooral helemaal gek van moderne interieurs in (moderne) villa’s. Nu wil ik mijn enthousiasme graag met jullie delen en daarom ben ik deze blog begonnen.

Ik zal vooral schrijven over inrichtingen, wooninspiraties en trends op het gebied van moderne interieurs. Daarnaast heb ik een aantal vriendinnen die deze passie delen en af en toe als gastredacteur aanschuiven bij mij aan het bureau. Ik zal zelf voornamelijk schrijven over een geheel interieur, dus van kastje tot schilderij en van bank tot lamp. Gastredacteuren hebben weer een eigen ‘ding’ waarover zij zullen schrijven. (Kasten en tafels, banken, lampen en kunst)

Er zijn veel verschillende interieurstijlen en iedereen vindt wat anders mooi. Wij houden ons echter alleen bezig met moderne interieurs voor villa’s.

Veel plezier op deze blog.

Dingena Feij