Decoratief, functioneel en budgetvriendelijk!

We willen allemaal dat ons interieur er hip uitziet. Maar soms vragen we ons af of ons budget een restyling aankan. Natuurlijk!

Een huis dat een warme en gastvrije sfeer uitstraalt, hoeft niet duur te zijn. Sta verstelt hoe goedkope vouwgordijnen en houten jaloezieën een natuurlijke uitstraling geven.

Niet alleen zien ze er geweldig uit, ze bieden ook praktisch nut: de eenvoud van de horizontale lamellen bieden privacy en houden je huis warm in de winter en koel in de zomer. Met slechts een lichte aanpassing van de lamellen regel je de temperatuur, het licht en de sfeer.

Kies jouw eigen stijl jaloezieën en creëer een echte toegevoegde waarde aan je huis.

Massief hout, bamboe of pvc

Houten jaloezieën op maat met jouw eigen specificaties. Ze zijn snel en eenvoudig te bestellen en te installeren. In het onderhoud is het makkelijk schoon te houden ,in tegenstelling tot de gordijnen die je naar beneden haalt, wast, strijkt en terug hangt! Houten blinds zijn zeer populair.

Maar wat doe je bij badkamers of keukens waar veel vocht aanwezig is? Dan heb je vouwgordijnen gemaakt van slijtvast PVC met de authentieke houtlook.

Ideaal als je niet wil dat jouw houten jaloezieën kromtrekken of barsten als ze nat worden.

Maar ook bamboe jaloezieën zijn in opmars! Ze komen voor in een breed scala natuurlijke kleuren, afwerkingen en texturen, maar ook in trendy grijstinten.

Ze kunnen ook speciaal worden afgestemd op elke ruimte in uw huis op zo’n manier dat ze geschikt zijn voor vochtige gebieden zoals een badkamers of een keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *